Inspiratie weekend in de Ardennen!

Datum: 8 november, 2018

Team Graphics ging met de hele familie op roadtrip naar De Ardennen, naar het vakantiepark Vallée les Etoiles! Een inspiratie en belevingsweekend inclusief een uitgebreide fotoshoot. Om ook echt zelf te ervaren, proeven, ruiken, zien en beleven vanuit het perspectief van de doelgroep is er een familieweekend van gemaakt. Iedereen was erbij van partners en kinderen tot aan kleinkinderen. Daarnaast hadden we voor de ‘herfst-shoot’ diverse modelgezinnen waardoor echt iedere doelgroep goed vertegenwoordigt was.

Het park
De campagne voor vakantiepark Vallée les Etoiles – een grootschalig project van de BungalowNet Group – heeft het allemaal in zich: Van logo tot merkstrategie en van fotografie tot complete realisatie van een nieuwe website. We hadden al eerder het genoegen om voor dit schitterende park (voorheen Parc les Etoiles) te mogen werken, maar met de koop van het park door de BungalowNet Group zijn we van meet af aan betrokken bij de transformatie naar het vernieuwde park Vallée les Etoiles. Dat kwam goed uit aangezien er in no-time een nieuwe identiteit ontwikkeld moest worden.

Herkenning + inspiratie = verbinding + vertrouwen!
Een allesomvattende identiteit, een degelijke plan en een slimme communicatiemix, met als eerste prioriteit: de website!

Dat is waar het gebeurt, waar de doelgroep zich bevind, inspiratie opdoet en boekt. Daar waar we het onderscheid maken met authenticiteit, herkenning, beleving en dynamiek. We beginnen helemaal opnieuw met nieuwe foto’s, nieuwe visuals en nieuwe teksten, maar ook met een nieuwe innovatieve en dynamische aanpak, 100% afgestemd op de doelgroep! We willen verbinden. Niet alleen naar de doelgroep maar ook de verbindingen achter de schermen om te komen tot een slimme database die 100% op de behoeften van de doelgroep inspeelt. 

We houden de dynamiek erin
Geen ellenlange landingspages met statische opsommingen maar duidelijke communicatie naar de doelgroep afgestemd op de activiteiten en faciliteiten per seizoen uitgelicht. Een visuele en vooral dynamische website met innovatieve oplossingen voor een complete vakantie ervaring per doelgroep per seizoen. De foto’s zijn inmiddels verwerkt en we zijn alweer bezig met de volgende fotoshoot …. immers is elk seizoen speciaal en dat is net een van de kenmerken van dit park: Alle seizoenen blinken individueel uit in sfeer, beleving maar met name ook in activiteiten op het park en in de omgeving. En er is geen betere manier om dit vast te leggen dan met foto en video. We pakken door en houden de dynamiek erin. De eerste designs zijn inmiddels klaar en worden gespiegeld.