Van pol

Datum: 2 mei, 2018

Al jaren verzorgen wij met trots diverse on- en offline uitingen voor verschillende projecten van Van Pol Group. Als Roermonds bedrijf delen we uiteraard de bijzondere betrokkenheid bij de stad Roermond. Veel van de gebouwen die ontwikkeld zijn door Van Pol Group zijn opvallende landmarks en zijn dan ook omarmd als iconen van onze stad.

In aanloop op de internationale vastgoed en netwerkbeurs MIPIM in Cannes was er namens de Van Pol Group het verzoek of Graphics Etc ditmaal een totaal overzicht wilde maken van de meest bijzondere projecten van de afgelopen jaren , zowel in binnen als in buitenland.

Nog niet eerder was er een corporate uiting die het indrukwekkende oeuvre van Van Pol Group zo breed en bijzonder in beeld bracht.

In het verlengde van de bestaande huisstijl is er gekozen voor een vernieuwde, krachtige huisstijl waarbij de beelden centraal staan. Dit alles met oog voor detail, ruimte en rust.

Deze upgrade van de bestaande huisstijl is doorgezet in de overige uitingen en resulteerde daarnaast in een geheel nieuwe responsive website in meerdere talen.