Mission Wraps

Mission Foods is de marktleider van wraps en ‘flat breads’ wereldwijd, zowel in de retail sector als op Food Service en Quick Service niveau. Mission Wraps is een van de vele productlijnen van Mission Foods. Graphics Etc verzorgde de gehele packaging lijn inclusief fotografie en artwork van diverse nieuwe producten en submerken voor de Europese landen.

Op basis van uitgebreide marketing- en doelgroep analyses innoveert Mission Wraps regelmatig haar productportfolio. Graphics Etc is verantwoordelijk voor de visuele communicatie van packaging design tot POS materiaal.

Zo is de glutenvrije wrap een van de laatste nieuwe innovaties die Mission Wraps succesvol lanceerde in Noord-Europa. Onder de kapstok van de Mission huisstijl ontwikkelde Graphics Etc een geheel nieuwe (sub)huisstijl voor deze glutenvrije productlijn. Van een uitgebreide casestudy, conceptontwikkeling en grafisch ontwerp tot packaging design, ontwikkeling van mock-up impressies en drukwerkbegeleiding: een succesvol afgesloten project waar we trots op zijn!

Identity design

Identity design // Display
Identity design // Packaging