Gulperberg

Naast de komst van de nieuwe recreatievillas op Panoramacamping Gulperberg koos men tevens voor een fixe update van de verschillende centrumgebouwen. Bij een uitbreiding hoort een frisse nieuwe uitstraling!
Er volgde een verbouwing waarbij we nauw hebben samengewerkt met Manon, de projectleidster die speciaal voor deze professionalisering was ‘ingevlogen. Na een uitgebreide inventarisatie van de huidige middelen kwamen we al snel tot de conclusie dat dit hét moment was meer eenheid te genereren en de huisstijl een lichte update te geven.
Voor de verkoopcampagne van de recreatiewoningen (advertenties, banners en brochures) was al een professionaliseringsslag gemaakt en er volgde dan ook een plan wat hierop aansloot.
Dit plan omvatte niet alleen de uitstraling en inrichting maar tevens diverse ondersteunende middelen welke multifunctioneel en vooral ook heel pragmatisch konden worden ingezet.
 
Naast de grote ingrepen maken vooral de details het verschil. De kracht van herhaling in de diverse middelen zorgt voor herkenning en vertrouwen. En dat was ook een van de speerpunten van Panoramacamping Gulperberg; een vertrouwd gevoel geven aan hun gasten.

Strategie & Concept

Strategie & Concept // Huisstijl
GulperbergRestyle

Print design

GulperbergWandpaneel
GulperbergBrochure