Conect Telecom Solutions

Voor Cónect Telecom bedacht en ontwikkelde Graphics Etc al eerder diverse succesvolle campagnes waaronder de ‘Cónect NO LIMITS’ campagne. Cónect Telecom wilde zich onderscheidend positioneren als zakelijke aanbieder van mobiele telefonie met als motto: NO LIMITS Telecom Solutions! De campagne bestond o.a. uit:

ontwikkeling van een nieuwe identiteit waarbij de online en offline middelen elkaar versterken. Van billboarding en nieuwsbrieven tot aan slimme online marketing waarbij o.a. filmpjes werden ingezet met Geert Wintraecken van Cónect en Ray Slijngaard van 2Unlimited als tevreden klant. De campagne leidde uiteindelijk tot meer leads, meer aansluitingen en een grotere naamsbekendheid.

Op een solide basis kun je bouwen, en samen met Cónect Telecom bouwt Graphics Etc mee aan de positionering van een succesvolle onderneming. Groei en uitbreiding van het dienstenpakket van Cónect Telecom kon dan ook niet uitblijven. Graphics Etc vertaalde deze groei naar een vernieuwde communicatiestrategie en een uitbreiding van de huisstijl.

Resultaat was o.a. een corporate bedrijfsfilmpje op basis van duidelijke infographics om het gehele dienstenpakket op heldere wijze in beeld te brengen. Naast vernieuwing en uitbreiding van de website tevens een slimme marketing mix waar social media uiteraard niet uit mag ontbreken.

Webdesign & Online media

Webdesign & Online media // Social Media